duminică, 19 mai 2013

Timisoara si restul lumii

   Pur si simplu sunt scarbit cand vine vorba de "iarba verde " in Timisoara, oras care "candideaza" pentru capitala europeana (parerea mea ca nu va ajunge veci ).
 
   Se duce libidinosul cu lantul de 3 kg de haur la gat cu masina cumparata in rate, dar el e muritor de foame, se baga cu ea pana pe iarba isi intinde patura langa botul masinii unde se scurge uleiul, se pune si mananca acolo cu usile deschise si maneaua la maxim.

    Dupa ce isi face gratar si lasa resturile acolo, isi urca hoitul in conserva pe 4 roti si pleaca acasa sa se uite la tarafTV si telenovele ca "alea e cultura mancatzash", si uite asa vin cate 50-60 de dinastia care parcheaza pe iarba unde omul ar trebui sa faca picnic.
   Incetul cu incetul dispar ultimele locuri de iesit la iarba verde din oraselul asta !
   
    Pe portiunea aia copii ar trebui sa se joace nu sa aibe girja teribilistilor care circula cu masinile pe acolo sa se dea in spectacol, se  mai si baga pana in gradina zoologica cu masina si blocheaza toate caile de acces !
  Parerea mea e ca portiunea de drum de la muzeul satului pana la gradina zoologica (intrarea in padure ) sa fie facuta pietonala , intr-o tara civilizata nu au ce cauta masinile in asemenea spatii , greseala e a edililor care le da frau liber teribilistilor , sfidatorilor ...etc.. !

    

Un comentariu: