joi, 4 iulie 2013

Registrul de biciclete

  
      Website Registru
      Facebook Registru

     Registrul de Biciclete este un site în care tu ca si posesor de bicicleta îti creezi un cont si îti înregistrezi bicicleta/bicicletele completând diverse câmpuri cum ar fi: serie cadru de bicicleta, culoare, model etc, atasând si poze cât mai clare cu bicicleta ta (date care nu vor fi afisate public) pentru a putea demonstra oricand faptul ca bicicleta iti apartine.

    Daca din nefericire, îti este furata bicicleta, te loghezi pe contul tau din Registru si selectezi bicicleta în cauza (se poate sa ai mai multe biciclete înregistrate pe contul tau) si o declari furata, completând în prealabil date despre locatia de unde ti s-a furat bicicleta cât si date de contact în caz ca o gaseste cineva. Acest lucru va publica bicicleta ta în lista bicicletelor furate, într-o zona bine determinata de pe site (în meniul Cauta->Biciclete Furate), fapt ce îi va creste sansele de recuperare de vreme ce vizibilitatea disparitiei sale va fi semnalata la nivel national. Da, ai dreptate, biciclete se vor mai fura, nu avem pretentia sa afirmam ca vom putea opri acest lucru, insa e un pas in plus pentru descurajarea furturilor.

    Sunt multe de spus despre Registru si toate ideile pe care le avem sa crestem putin siguranta bicicletelor din Romania, dar deocamdata va invitam sa va creati un cont si sa va adaugati bicicleta/bicicletele si daca puteti, sa incurajati prietenii sa faca la fel. Asteptam si Logo-ul vostru  pentru a-l posta ulterior pe pagina site-ului in sectiunea de sustinatori, alaturi de multi altii cum ar fi DirtBike, Portocala Mecanica, FreeRider sau Radio Guerilla.


   Cateva articole si publicatii despre Registru:

http://www.freerider.ro/noutati/generale/registrul-de-biciclete-e-functional-si-pregatit-sa-recupereze-biciclete-53086.html

http://www.dirtbike.ro/mag/registrul-de-biciclete-pasul-spre-firesc

http://www.biketime.ro/registru-de-biciclete/

http://clubciclism.ro/index.php/62-registrul-de-biciclete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu