luni, 6 mai 2013

Masa Critica Timisoara - 31 Mai 2013Pagina Event


 Dupa ce am participat la Masa Critica din Budapesta am zis ca e timpul sa avem organizata o Masa Critica adevarata si la Timisoara ! Cei care aveti drag de bicicleta si stim ca sunteti mii, haideti pe 2 roti pe 31 mai cu totii in fata Catedralei! Indiferent ca folositi zilnic bicicleta sau doar un weekend si indiferent ca faceti parte sau nu dintr-un grup, iesiti in strada cu totii in ultima vineri a lunii mai fiindca luptam pentru o cauza comuna : respect in trafic si infrastructura la standarde europene dezvoltata pentru noi!
  *Adunarea va avea loc la ora 18 iar plecarea pe traseu se va face la ora 18:30.
  * Fiecare participant e pe proprie raspundere ! 
 
~Masa Critică este o plimbare în masă cu bicicletele, care are loc de obicei în ultima zi de vineri a fiecărei luni, în mai multe orașe de pe glob. Masa Critică nu este condusă de nimeni, și nu are nici un mesaj oficial, cu toate că este în general înțeleasă ca un efort de a promova mijloacele alternative de transport (nemotorizate) și de a atrage atenția asupra problemelor de siguranță a celor ce folosesc forme de transport nemotorizate atunci când sunt nevoiți să împartă drumul cu traficul motorizat. Participanții se întâlnesc într-un loc și la o oră prestabilită pentru a se bucura de siguranța și de compania pe care le-o oferă mersul în grup pe străzile orașului, cauzând în mod intenționat o ușoară și temporară perturbare a traficului. Filosofia generală din spatele acestui eveniment este exprimată în sloganul „Noi nu blocam traficul; noi facem parte din trafic.” ~

*In Timisoara Masa Critica are loc in ultima zi de vineri a fiecarei luni cu intalnire in Fata catedralei mitropolitane la ora 18 !
 

  

 
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu